top of page

Защо търсещите да закупят имот трябва да изберат „Нов Дом 1“ като най-добра агенция за недвижими имоти

Изборът на агенция за недвижими имоти представлява повече от просто сделка - той е диалог, обогатяващ визията и очакванията на клиента. В разговора ни с Йордан Йорданов, съсобственик и изпълнителен директор на Агенция за недвижими имоти „Нов Дом 1“, разбираме значението на индивидуалното обслужване, което отличава компанията му като лидер в бранша.


Йорданов е на мнение, че „най-добрата агенция“ е тази, която отговаря на уникалните нужди на своите клиенти и влага сериозни усилия в изграждането на доверие и лоялност.

„По отношение на работата с клиентите, ние имаме специален подход и предлагаме изключително добро обслужване. Екипът ни детайлно изучава предпочитанията на нашите клиенти, превръщайки ги в планове и стратегии.“



Ключът към успеха на „Нов Дом 1“ е не само персонализацията, но и избягването на неоснователни обещания и предоставянето на подвеждаща информация. Йорданов уточнява, че компанията поддържа реалистичен подход, като обръща внимание на всеки аспект от коректното представяне на имоти на клиентите.


Агенцията е уникална и по отношение на предоставяните допълнителни услуги. „Разполагаме с няколко ключови отдела - юридически, счетоводен, кредитен и инвестиционен - които се грижат за спокойствието на клиентите“ обяснява Йорданов и допълва: „Това ни дава възможността да предложим комплексна подкрепа за осъществяването на умни инвестиции и постигането на стабилни финансови резултати.“


„Зад кулисите на всяка транзакция стои юридическият ни отдел, гарантиращ непрекосновеността и безопасността на инвестициите, с помощта на безупречни договорни клаузи. С помощта на кредитния отдел, клиентите получават възможно най-добрите условия за финансиране“, добавя той.

 

Агенцията се занимава професионално и с инвестиции в недвижими имоти. През 2014 г. „Нов Дом 1“ създава иновативната си програмата „Прави пари, докато си почиваш“, която към настоящия момент има 100% успеваемост. „Нашата агенция усилено работи в насоката да превърне инвестирането в недвижими имоти в успешно и достъпно начинание. Екипът на отдел „Инвестиции“ търси най-привлекателните предложения на пазара и ги насочва директно към хората, които желаят доходоносни вложения. Програмата „Прави пари, докато си почиваш“ осигурява на инвеститорите свободата да натрупват реални печалби, докато ние поемаме активността по управление и търсене на най-добрите сделки“, споделя Йорданов.


Той признава, че в условията на инфлация и променливия пазар на недвижимите имоти няма абсолютни гаранции. Въпреки това, стриктните процедури и старателният избор на партньори и инвестиции, както и стремежа на агенцията да договори най-добрите условия, свеждат риска до минимум. Това осигурява на клиентите не само спокойствие, но и стабилна основа за тяхната финансова сигурност.


„Принципът ни е прост - работим единствено с проверени партньори и с наши лични инвестиции. Постигането на успех е и тясно свързано с експертизата на нашите консултанти, които работят изцяло в полза на клиента. Техният професионализъм ни утвърждава в челните редици на пазара“, споделя Йорданов.


Историите, доказващи ефективността на тяхната стратегия, са многобройни. Йорданов разказва за клиент, който с минимална инвестиция от 1000 евро, за половин година е увеличил капитала си петорно. Или друг, който стартира с 28000 евро през 2019 година и към днешна дата има капитал в размер от 120000 - 140000 евро.


„Връзката, която поддържаме с всеки наш клиент след извършена сделка, е неразделна част от философията ни за дългосрочно партньорство. Когато клиентът е получил качествено обслужване и персонално отношение, той отново се обръща към нас. Вярваме, че удовлетворението на клиентите е най-силният двигател за растеж“, завършва Йорданов.


В заключение, агенция „Нов Дом 1“ ви уверява, че вашите интереси и инвестиции ще бъдат обгрижвани с най-висока степен на професионализъм. Свържете се с нас и заедно ще постигнем вашите имотни цели. Прегърнете смелостта, проявете решителност и поканете успеха във вашето бъдеще!


0 коментара
bottom of page