top of page

Храна за всеки специален повод в Манджера

В този пролетен сезон, в българския календар са заложени неколцина народни и духовни празници. Точно тези празници са обвързани с обичаи и ритуали, които събират цялото семейство. Всеки един празник носи и своите отговорности към домакините в лицето на богата и разнообразна трапеза. За тази тема сме поканили Маргарита Николова от Манджера, която ще ни разкаже повече за услугите, които се предлагат, за да разсеят фокуса на домакините от подготовката на храна, към наслада на своите гости.


Но кои са всъщност поводите и празниците, които водят клиентите към поръчка на храна от Манджера?


“Дълбоко в народопсихологията на българина са заложени традиционните празници, редуващи неуморните дни на полето. Нашите предци винаги са знаели как да празнуват, да наредят богата трапеза u да съберат всички роднини край нея. Най-добрата храна и най-новите дрехи са се пазели за децата и за празниците! В днешно време изобилието от храна и предлагането ѝ под различна форма е толкова необятно, че човек се обърква и често прави грешен избор.


С напредването на химическата индустрия от 20-ти век и с навлизането на съвременните технологии производството на храни неминуемо беше засегнато от модернизацията. Предлагат ни се полуфабрикати, прахообразни смеси, адитиви под формата на Е-та, подобрители на вкуса, цвета и аромата.


В последните десетилетия в световен мащаб наблюдаваме промени в масовия вкус в сравнение с храните, които консумирахме преди 30 години. Свикнахме големите производители на основни продукти да диктуват вкуса, който да харесваме, както и да влияят на предпочитанията ни. Затова всяко връщане към природата взе да ни се струва някак странно.


Ние в Манджера връщаме хората към традициите и забелязваме как те малко по малко започват да се замислят какво слагат на трапезата си. Именно заради това има все по-нарастващ интерес към нашата продукция. В качеството си на автор на концепцията Манджера, аз осъществявам контрол върху производството ежедневно. Много клиенти разпознават в лицето на Манджера партньор за всякакви събития и поводи.”


Кулинарният екип на Манджера работ усърдно, за да предложи на своите клиенти разнообразие и качество към своето меню. Това е изцяло обвързано и с нужните обреди посредством празничната трапеза на всяко семейство.



“На вашето внимание предоставям Менюто ни за Специални поводи.За всяко ястие е упоменат срока, необходим за производството му. Предимството на нашата концепция е, че всеки ден имаме произведена прясна продукция, която е в състояние да задоволи всеки вкус. Както знаете много от хората искат да поръчат в последния момент, искат да стане бързо, на мига. И тогава ние сме насреща!” От какво друго можем да се възползваме при поръчка от Манджера?


“Празници по време на пости са най-голямото предизвикателство за една домакиня. Бъдни вечер и Коледа са дните в годината, в които най-много хора имат нужда от нашите услуги. Всички знаем какво повелява традицията: 7,9 или 11 постни ястия на трапезата. Един ден често не стига за това приготовление. А празниците са в два последователни дни. Нашите клиенти обаче отдавна са открили формулата на успеха и “готвят с Манджера“. Това им позволява да отделят достатъчно свободно време за себе си и за семейството си! Така всички са щастливи и доволни!

Нова Година е другият празник, в който ние помагаме на хора, които са решили да си останат вкъщи и да посрещат гости. Разнообразието, което предлагаме ни позволява да обхванем широк диапазон от вкусове. Великден, Гергьовден са свързани с приготвяне на агнешко, а нашето се пече на бавен огън и се топи в устата.” За всеки по нещо в Манджера с кетъринг меню


“Един от важните празници през месец Май е Гергьорвден. В Манджера, изборът на агнешко месо залагаме на български ферми със стриктни условия за отглеждане на животните и транжиране на месото. Технологията ни на готвене се следи от технолог и шеф-готвачи, които изкусно превръщат всеки месен къс в разкошна на вкус и вид гозба. Нашето агнешко се пече на бавен огън и се топи в устата!



А в навечерието на месец Май, всички се сещаме и за абитуриентските балове. За тези семейни събирания, за сватби, за бизнес семинари, офисни презентации и редица други поводи ние предлагаме Кетъринг меню. В него освен традиционните хапки и тарталети ние сме компилирали шотчета, шишчета, мини пици и мини бургери, любими на децата, Кето предложения, както и уникален сладък кетъринг от нашите сръчни сладкари.”


С какво се различава Манджера?


“От самото си създаване, нашата цел винаги е била да сме оригинални и несъпоставими. Залагаме на висок клас суровини, добре забравени домашни рецепти. Трудоемки ястия, които отнемат време и енергия на домакините, а в същото време са питателни и се предпочитат от домашните.”


Какъв е съвета на Маргарита от Манджера?


“Съветвам своите клиенти да се хранят балансирано, комбинирайки пропорционално въглехидрати, белтъчини и мазнини. При нас това е възможно защото продаваме на грамаж и не ги ограничаваме в избора.


Доверете се на професионализма и на високото качество на продукта Манджера!”

 


0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page