top of page

Запознайте се с Анатоли и Георги от Паркетсенс


С радост приветстваме Анатоли Миланов и Георги Петков от Паркетсенс. Рядко се среща собствениците на даден бизнес, да стоят с лицата си зад него, както го правят Анатоли и Георги.


При посещението на уебсайта на Паркетсенс, първо ще видите тях, а след това всичко останало. Според тях двамата, в основата на всеки бизнес стои доверието в човешките взаимоотношения и за тях е важно да застанат пред клиентите си „очи в очи“.


Ако някой ден търсите качествен естествен паркет, стенни облицовки и мебели, със сигурност трябва да ги посетите и да се вслушате в думите им. Анатоли и Георги консултират лично всеки един от клиентите на Паркетсенс. Зад гърба си имат богат опит в работата по множество интериорни проекти. Като собственици на единствения бутик за паркет в България, те няма да спестят усилията си, за да ви помогнат да изберете най-доброто за вас от най-доброто, подбрано от тях.


С какво се занимават в момента Анатоли и Георги?


“Ние сме Анатоли Миланов и Георги Петков. Тази година съвместният ни бизнес става на 13 години. През последните пет години разширихме значително продуктовата гама и освен качествен естествен паркет предлагаме луксозни италиански мебели и стенни облицовки от дървесина, стъкло, камък и метал. Имаме и фирма, която се грижи за монтажа на всичко, което предлагаме.


В момента сме се фокусирали върху подготовката на нов и по-голям шоурум, в който да се развихрим, както ние си знаем. Обичаме да творим и да създаваме нови неща. Харесва ни да сме различните на пазара. Вярваме, че пространството, което планираме, няма да има аналог в България. Надяваме се скоро да се убедите лично в думите ни!”


Кои са стъпките, довели ви до успеха днес?


“Според нас предприемачите са такива по душа и призвание. Всеки сам извървява своите стъпки по пътя към успеха и няма как някой друг „да влезе в неговите обувки“. Това, което винаги ни е водило, е доверието един към друг, постоянството и търпението, желанието да градим и да помагаме на останалите. Обичаме предизвикателствата и непрекъснато се впускаме в такива. Звучи много общо, но при нас наистина е така. В момента подготвяме нов сайт и в частта му „За нас“ до месец ще може да се запознаете с основните стъпки на Паркетсенс през годините.”


Какво Ви мотивира да продължавате напред с бизнеса си?


“Никога не сме се замисляли какво ни мотивира да продължаваме напред. Просто го правим, защото ни доставя удоволствие да следваме интуицията си за развитието на нашия бизнес, без да поставяме бариери пред мечтите си. Разбира се, не всичко е интуиция. И двамата имаме опит зад гърба си и не спираме да следим световните икономически процеси. Опитваме се да предвиждаме предвидимото, макар че последните три години ни показаха за пореден път, че „животът е това, което ни се случва, докато си правим планове за него“.”


Кои са основните предизвикателства във вашия бизнес?


“Няма как да не споменем двете най-големи предизвикателства за всички бизнеси през последните три години – пандемията и войната в Украйна. Наложи се да преустановим отношения с един от основните ни доставчици от Беларус и в кратки срокове да открием негов еквивалент на европейския пазар. Усетихме и кризата с доставката на естествени материали. Цените и в нашия бранш се увеличиха значително. Въпреки това продължаваме да вярваме в клишето, че онова, което не ни убива, ни прави по-силни. Бизнесът ни се зароди по време на предходната голямата икономическа криза и оцеляхме. Сега и опитът, и екипът ни са по-големи, гъвкави сме и само да сме живи и здрави, ще се справим с предвидимото.”


Какъв е вашия съвет към нашите читатели?


“Съветите са нещо, което даваш на другите с ясното съзнание, че ще ги получат, но не от теб, а от живота, който е най-добрият учител. Затова ще спестим на читателите ви пожелания от рода на: бъдете себе си и следвайте смело мечтите си! Сигурни сме, че го знаят и без да им го казваме 😊”


При желание да получите консултация от Анатоли и Георги, посетете уебсайта на Паркетсенс за повече информация. Бъдете готови да получите лично отношение и съдействие при вземането на правилното решение, точно за вас.

 

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page