top of page

Покана за Благотворителна кампания в Подкрепа на Малкия Тео



Скъпи приятели и читатели,

Мото клуб “New Race” Бургас, заедно със “Списание Български предприемач” с подкрепата на Община Бургас, ви каним с гордост и надежда да се присъедините към нас в специална нощ на музика и емпатия. На 8-и юни от 18:00 ч., в “Летен Театър” Бургас, ще се проведе благотворително събитие с цел събиране на средства за изключителното момченце Тео, страдащо от детска церебрална парализа.

Тео е борец, чийто усмивка и дух вдъхновяват всички около него. За съжаление, трябва да се изправи пред това трудно предизвикателство, и се нуждае от нашата подкрепа. Всеки от нас може да допринесе за облекчаване на борбата на Тео и неговото семейство.


Събитието включва: Вдъхновяващи истории от водещи предприемачи и общественици, Танцово представление от бургаски детски ансамбли и Мега концерт с участието на някои от най-добрите български артисти, които ще подкрепят Тео. Всяко дарение в подкрепа на Тео е жизненоважно за неговото лечение и възстановяване това лято в Щата Мисури, Children Hospital St.Louis- dr.Park, САЩ.


Предстоящата нощ на надежда ще се проведе в Морска градина Бургас - “Летен театър, от 18:00 часа. Вашите дарения могат да бъдат направени на място или по банков път.


Моля, заедно да докажем, че вярата и обичта могат да преодолеят всичко. Покажете на Тео, че неговата борба е наша обща борба, защото той не е просто едно момче някъде там, а символ на надеждата и новото начало. Пригответе се за вечер, изпълнена с вълнуваща музика, общност и обич. А тези от вас, който ще заплатят този ваучер и не могат да присъстват лично ще получат своя сертификат за дарение на имейл.


Дарител.сметка BGN-Теодор Стоянов Калоянов IBAN:BG13STSA93000027839923 BIC:STSABGSF paypal:teodork18


С нетърпение очакваме да ви видим на събитието и да подкрепим заедно малкия Тео в тази битка. Защото заедно сме по-силни. Защото всеки живот е ценен. И защото музиката и обичта могат да докоснат и променят животи.


Информация за диагнозата на Тео и лечението, което е необходимо можете да разгледате в галерията тук:

Фейсбук страница ТУК


Благодарим ви предварително за вашата подкрепа и солидарност! Очаквайте програмата скоро.


Списание “Български предприемач” и всички участници



0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page