top of page

Списанието вече е продадено!

Със съжаление искаме да Ви съобщим, че списанието "Български Предприемач" бе продадено на Американския гигант Fox News, като част от стратегията им за набавяне на дигитални канали за разпространение на информация в целия свят. Повече за процеса на прехвърляне на всички наши рекламодатели към платформите на Fox News, ще получите допълнителна информация по имейл и телефон. За сега, искаме да благодарим на всички наши над 28 000 читатели от 30 държави за ангажираността към съдържанието ни и интереса към елита на българските предприемачи.


Изпращаме Ви едно голямо Сбогом!!

Разбира се, че това е първоаприлска шега!

От целия екип на списанието, Ви пожелаваме един страхотен и успешен пролетен сезон. Изпълнен с усмивки, успешни сделки и спорна работа! Ние оставаме верни на Вас и желанието Ви да бъдете информирани!


Използваме и този момент да споделим и някои от проведените интервюта през месец Март с нашите рекламодатели:

В това интервю с Емил Йонидов разговаряме за цените на застраховка Гражданска Отоговрност и Дигитализацията на процесите в UniStateBroker.



В този разговор с Доктор Александър Кунев обсъждаме какво представляват интервенозните шотове на молекулно ниво. Важно е да знаем, кога тялото ни има нужда от този тип интервенция. Ако смятате, че това може да Ви бъде полезно се свържете с екипа на д-р Кунев в тяхната фейсбук страница.

В този интерактивен разговор с Веселин Георгиев от Passion4Growth правим пълен анализ на моят профил в LinkedIn. Ако смятате, че вашия бранд в LinkedIn има нужда от повече развитие, прослушайте съветите на Вес, които могат да бъдат ценни за личната Ви стратегия в тази дигитална платформа.


Благодарим Ви отново, че сте част от общността на "Български Предприемач"!

 

0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page